Prof. univ. dr. Adina Letitia Negrusa

Prof. univ. dr. Adina Letitia Negrusa

Funcția: Profesor universitar dr.

Departament: Servicii de Ospitalitate

Specializare: Management

Email

Program de consultații și tutoriat:
Marti: 14:00 – 15:00
Miercuri: 15.00 – 16.00
(cu programare prin email)

Birou: sala 206, etajul II

Începând cu anul 2007 Adina Letiția Negrușa ocupă funcția de conferențiar în cadrul Facultății de Business. Domeniul ei de competență este mangementul, predând cursurile de Management general, Management intercultural, Managementul serviciilor de ospitalitate, Management hotelier, Catering și tehnologia restaurantelor.

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, în 1996 şi a absolvit studiile aprofundate la specializarea Analiza Diagnostic şi evaluarea afacerilor, promoţia 1997, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice din Universitatea de Vest Timişoara. A obţinut titlul de doctor în management din 2004.

A participat la 7 proiecte naționale și a coordonat activitatea unui grant pe tema carierei profesionale a absolvenților de învățământ economic superior. De asemenea s-a implicat în implementarea a două proiecte POSDRU și a fost manager de proiect pentru un subproiect internațional INTERREG IVC: SMEGoNET – SMEs Go Global Networks. A publicat 15 cărți, peste 70 de articole în diverse reviste de specialitate și peste 80 de lucrări prezentate la diverse conferințe și simpozioane naționale și internaționale.