Anda Rojanschi

Anda Rojanschi

Discipline predate: fuziuni si achizitii

Informatii :
Email:email anda rojanschi

Birou: Sala 9, parter

Anda Rojanschi coordonează echipa de Corporate M&A a D&B David şi Baias, precum și echipa de consultanță fiscală și juridică în tranzacții a PwC România. Este licenţiată în drept la Universitatea Bucureşti și a fost admisă în Baroul Bucureşti în anul 1996. Anda este specializată în societăţi comerciale şi grupuri de societăţi, precum şi în Fuziuni, Achiziţii şi Restructurări.

Anda are experienţă în negocierea şi structurarea unor tranzacţii corporatiste şi imobiliare complexe, coordonând de asemenea realizarea analizei juridice a societăților care formează obiectul tranzacţiei (în domenii variate precum domeniul imobiliar, comerţ cu amănuntul şi distribuţie de bunuri de larg consum, produse industriale, energie), asistând clienţii pe parcursul negocierilor şi acordându-le asistenţă juridică până la finalizarea cu succes a tranzacţiei.

Anda are un nivel înalt de cunoştinţe în materia dreptului societăţilor comerciale coordonând numeroase procese de restructurare (incluzând fuziuni şi divizări, precum şi procese de integrare post-achiziţie), de înmatriculare de noi societăţi şi structurare a asocierilor şi parteneriatelor, de redactare a contractelor de administrare. De asemenea, Anda a acordat consultanţă juridică clienţilor străini şi locali atât în probleme complexe de drept al societăţilor comerciale, cât şi în domeniile dreptului muncii (Anda având experienţă în proiecte de concediere individuală şi colectivă, precum şi în negocieri cu reprezentanţii salariaţilor şi sindicatele) şi cu privire la reglementările de dreptul mediului şi din domeniul energiei.

CV Anda Rojanschi