Mesajul Decanului

ioanalinnistorFacultatea de Business este prima institutie de invatamant superior care ofera studii in profilul de business din Romania fiind infiintata in 1994 cu ajutorul Nottingham Trent University, Athens University of Economics and Business si Techinical University of Lisbon.

In cei aproape 20 de ani de existenta Facultatea de Business s-a dovedit a fi una dintre cele mai dinamice facultati din Romania culminand in anul 2010 cu conferirea titlului de Facultatea Anului in Romania.

Facultatea de Business si-a confirmat deja utilitatea pentru peste 18.000 de tineri care s-au lansat in lumea afacerilor.

Facultatea de Business ofera studentilor cunostiintele si competentele necesare pentru o cariera de succes in domeniul afacerilor, precum si capacitatea de autoperfectionare continua. Acest lucru este posibil prin intermediul a doua programe de nivel licenta Administrarea Afacerilor (in limba romana si in limba engleza) si Administrarea Afacerilor in Servicii de Ospitalitate (in limba romana si in limba engleza), precum si prin intermediul a patru programe de masterat  Administrarea Afacerilor, International Business Administration, Management Hotelier și Business Administration in International Hospitality and Tourism.

Viata economico-sociala ne demonstreaza ca specializarile oferite de catre facultatea noastra au o cautare din ce in ce mai mare. Absolventii si chiar studentii nostri sunt printre aceia care isi gasesc usor un loc de munca. Din aceste motive suntem indreptatiti sa credem ca orientarea spre afaceri in general, respectiv spre administrarea acestora in special, este o profesiune de viitor.

Decan,