Conf. dr. Sorin-Romulus Berinde

Conf. dr. Sorin-Romulus Berinde

Functia: Conferentiar universitar dr.

Discipline predate: Contabilitate financiară, Control și audit financiar, International Accounting and Reporting

Domenii de cercetare: raportul dintre auditori-guvernață corporativă-acționari

Informatii

Email: sorin.berinde@tbs.ubbcluj.ro

Program consultații:

Miercuri, 14-16

Birou: Sala 124, Etajul I

Sorin Romulus Berinde a obținut diploma de doctor în specialitatea contabilitate în anul 2007 în cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în cadrul Departamentului de Contabilitate. În cadrul aceleiași universități a absolvit studiile aprofundate în specializarea „Management Contabil și Audit” în anul 2002, fiind licențiat în specializarea „Contabilitate și Informatică de Gestiune din anul 2001.

Activitatea științifică și de cercetare este susținută de calitatea de autor și coautor la 5 cărți de specialitate, 46 de articole științifice publicate în reviste recunoscute din fluxul științific național și internațional, de către numeroase participări la conferințe internaționale și de către calitatea de membru în echipa a 3 proiecte de cercetare cu finanațare internațională.

Preocupările didactice și de cercetare sunt completate de experiența practică în domeniul contabilității acumulată ca și economist (din 2002), precum și de calitatea de membru în organizații profesionale naționale recunoscute în domeniul contabilității: auditor financiar (din 2012), expert contabil (din 2007) și consultant fiscal (din 2011).

CV Sorin Berinde