Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Activitati Didactice Online - Semestrul al II-lea 2020-2021

Joi 28 Ianuarie 2021 17:41:49

Dragi membri ai comunității academice a Facultății de Business,

Consiliul Facultății de Business a decis, în data de 27.01.2021, continuarea activităților didactice în sistem ONLINE și pe parcursul celui de al doilea semestru al acestui an universitar. Decizia luată s-a bazat pe următoarele aspecte:

  • Trebuie să ne îngrijim ca sănătatea fiecăruia dintre noi sa nu fie pusă în pericol. Este îmbucurător să vedem că numărul de cazuri este pe un trend descendent în România, însă nu putem neglija situația existentă în tot mai multe state europene care iau decizia de a intra în “lockdown”.
  • Asigurarea unui tratament echitabil tuturor studenților facultății noastre din perspectiva accesului la educație este dificil de realizat ținând cont de infrastructura pe care o are facultatea (situată într-o clădire istorică) și cerințele de securitate și siguranță care trebuie asigurate.
  • Numărul de locuri în cămine nu poate fi crescut în condițiile actuale și nu dorim să supunem studenții unor eforturi financiare suplimentare.
  • Cu toate neajunsurile lui, scenariul online a reprezentant o modalitate mai mult decât acceptabilă de a asigura studenților posibilitatea de a-și exercita dreptul la educație și de a le oferi șansa de a-și continua studiile. Pentru toată comunitatea noastră, activitățile didactice online au fost mai provocatoare și mai consumatoare de resurse, însă, împreună, am reușit să facem față acestor provocări.

Din punct de vedere administrativ, vom continua să oferim sprijin studenților în sistem online.

Pentru orice solicitări, studenții sunt rugați să contacteze secretariatul facultății prin telefon (0264.599.170) sau email (secretariat.tbs@ubbcluj.ro). În cazul în care solicitarea nu se poate rezolva în sistem online, rugăm studenții să contacteze secretariatul pentru a-și face o programare.

Multă sănătate!

Joi 28 Ianuarie 2021 17:41:49