Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Anunt important - An universitar 2021-2022

Joi 16 Septembrie 2021 09:44:28

Dragi membri ai comunității academice a Facultății de Business,

.

În data de 15.09.2021, Consiliul Facultății a dezbătut și a decis ca activitățile didactice din semestrul întâi al anului universitar 2021-2022 să se desfășoare on-line, conform Hotărârii nr. 99.

Activitățile didactice se vor desfășura prin intermediul platformei Microsoft Teams, fiecare student al facultății beneficiind de un cont instituțional pe baza căruia va avea acces la toate activitățile și resursele didactice.

Deși ne dorim din suflet să reluăm activitățile față-în-față, o abordare realistă, responsabilă, bazată pe previziunile experților, pe consultarea studenților și a cadrelor didactice ne face să punem sănătatea și viața participanților la actul educațional și a familiilor acestora înaintea unor câștiguri de moment.

Suntem încrezători în dezvoltarea noastră continuă și la adaptabilitate noastră în fața uneia dintre cele mai mari provocări la nivel global și în capacitatea studențiilor și cadrelor didactice de a colabora deschis și a oferi un proces educațional performant.

Proiectele extra curriculare reprezintă o componentă esențială în dezvoltarea profesională a studenților facultății. Astfel, Consiliul Facultății a decis ca, în măsura în care condițiile pandemice o vor permite, aceste activități să se poată desfășura pe parcursul semestrului întâi în regim față în față. Evident, siguranța tuturor persoanelor care vor participa la aceste activități este prioritară, motiv pentru care accesul fizic va fi permis doar persoanelor care:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 ore. Pentru persoanele care vor dori să participe la activitățile extra curriculare, dar nu îndeplinesc una dintre condițiile anterioare, vor fi căutate soluții pentru a se asigura accesul online.

Pentru a putea participa la activitățile didactice online, precum și la proiectele extra curriculare, Facultatea de Business sprijină cazarea studenților în căminele studențești, conform Hotărârii Senatului nr. 102/14.09.2021 privind începerea anului universitar, art. 3 și 4.

Vă dorim multă sănătate și știm că o să trecem cu bine peste această perioadă provocatoare... în parteneriat!

Joi 16 Septembrie 2021 09:44:28