Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Curs deschis de consultanta in afaceri

Luni 08 Aprilie 2019 17:23:16

Cursul de consultanta in afaceri este organizat de catre Facultatea de Business prin Catedra PwC Antreprenoriat si Afaceri de Familie si este tinute de catre Alexandru Medelean. Participarea la curs este gratuita dar diploma de participare este conditionata de participarea la toate cele 3 module. Cursul va avea loc dupa cum urmeaza: Modulul I 10 si 11 aprilie de la ora 16:30-20:00; modulul II 15 si 16 mai de la ora 16:30-20:00; modulul III 29 si 30 mai de la ora 16:30-20:00. Cursul va fi tinut la Facultatea de Business, strada Horea nr. 7, sala 20.

Pentru a participa la cursul de consultanta in afaceri va rugam sa va inscrieti folosind link-ul urmator: https://forms.gle/fMnKDkGDAa6wEnWp6

Alexandru Medelean
este licenţiat în economie al Facultăţii de Ştiinţe Economice din Timişoara, posedă un master în Diagnosticul Afacerilor şi a fost asistent al profesorilor Mugur Isărescu, Siviu Cerna si Horia Cristea. Lucrează în PwC Romania de aproximativ 23 ani şi deţine o bună expertiză într-un spectru larg de domenii, respectiv:

Audit. Primii aproximativ 5 ani i-a petrecut în departamentul de audit, unde a furnizat expertiză tehnică şi a coordonat echipe de audit pentru proiecte interne şi internaţionale, in special in sectoarele financiar-bancar, industria alimentară, industria confecţiilor.

Managementul situaţiilor de criză. Timp de aproximativ 5 ani a coordonat sau a fost implicat în importante proiecte de investigaţii de fraudă, medieri de conflicte, lichidări, falimente, consultanţă de management şi restructurări de afaceri.

Dezvoltare regională. Timp de aproximativ 3 ani a coordonat activitatea de dezvoltarea regională a birourilor de Advisory şi a serviciilor integrate de consultanţă.

Servicii integrate pentru antreprenori si afacerile de familie. Alexandru a fondat si coordonat in cadrul PwC, timp de aproximativ 7 ani activitatea de “Servicii integrate pentru antreprenori si afacerile de familie”. Corporate Finance. În ultimii ani a fost implicat în derularea a numeroase proiecte de servicii integrate de consultanta, incluzand: fuziuni şi achiziţii, due diligence, analiză diagnostic, evaluări şi restructurări de afaceri.

În prezent Alexandru este Director, membru al departamentului “Fuziuni şi Achiziţii”. Este fondator al programului “JumpStart to Trusted Business Advisor”, aflat la a IX-a editie şi al “Catedrei PwC – Antreprenoriat şi Afaceri de familie” din cadrul Universităţii Babeş Bolyai. A intiat studiul “PwC Family Business Survey” pentru Romania (aflat la a IV-a editie bianuala), parte a studiului global realizat de PwC. Alexandru este co-autor al cărtilor “Principii Economice Aplicate Procedurilor de Insolvenţă”, “Manualul de bune practici în insolvenţă” si numeroase articole de specialitate. Este practician în insolvenţă - membru UNPIR, expert contabil - membru CECCAR şi evaluator - membru ANEVAR.

Luni 08 Aprilie 2019 17:23:16