Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Curs fuziuni si achizitii

Miercuri 20 Martie 2019 14:33:17

Cursul de fuziuni si achizitii este organizat de catre Facultatea de Business prin Catedra PwC Antreprenoriat si Afaceri de Familie si este tinut de catre Radu Stoicoviciu si Anda Rojanschi. Participarea la curs este gratuita dar diploma de participare este conditionata de participarea la toate cele 3 module. Cursul va avea loc dupa cum urmeaza: Modulul I 10 si 11 aprilie de la ora 16:30-20:00; modulul II 15 si 16 mai de la ora 16:30-20:00; modulul III 29 si 30 mai de la ora 16:30-20:00. Cursul va fi tinut la Facultatea de Business, strada Horea nr. 7, sala 217.

Limba de predare in cadrul cursului este engleza!

Pentru a participa la cursul de fuziuni si achizitii va rugam sa va inscrieti folosind link-ul urmator: https://goo.gl/forms/N2gtBCo1NmBD6tMd2

Radu Stoicoviciu este Partener al fondului Early Game Ventures. In cariera sa, Radu a lucrat 25 ani pentru PricewaterhouseCoopers, din care 10 ani ca Partener coordonator al echipei M&A, cu implicare in peste 200 de tranzactii cu o valoare de peste 1 miliard EUR si cu o vasta experienta in asistarea antreprenorilor si finantatorilor (fonduri de tip private equity, venture capital, family office precum si alte institutii financiare) interesati sa investeasca, sa-si capitalizeze afacerile sau sa dezinvesteasca. Radu a actionat ca Lead Advisor pentru unele dintre cele mai complexe tranzactii incheiate in Romania (printre altele: achizitia A&D Pharma Group de catre Dr Max, vanzarea Caroli catre Sigma Alimentos/Campofrio, achizitia spitalului Ponderas de catre Regina Maria, vanzarea partiala a Energobit catre Innova Capital si EBRD, achizitia Profi de catre Enterprise Investors, investitia facuta de AIG Private Equity in Astral Telecom).

Anda Rojanschi coordoneaza echipa de Corporate M&A a D&B David si Baias. Este licentiata in drept la Universitatea Bucuresti si a obtinut calificari juridice in Luxemburg si Franţa. Anda a fost admisa în Baroul Bucuresti in anul 1996. Este specializata in societati comerciale si grupuri de societati, precum si in Fuziuni, Achizitii si Restructurăari.

Anda are experienta in negocierea si structurarea unor tranzactii corporatiste si imobiliare complexe, coordonand realizarea analizei juridice a activitatii care formeaza obiectul tranzactiei (in domenii variate precum domeniul imobiliar, comert cu amanuntul si distribuţie de bunuri de larg consum, produse industriale, energie), asistând clienţii pe parcursul negocierilor şi acordandu-le consultanta juridica pana la finalizarea cu succes a tranzactiei. In ultimul an, Anda a asistat clientii atat in procese de vanzare, cat si de cumparare, tranzactiile având loc în domenii precum domeniul imobiliar, al comertului cu amanuntul, al productiei de bunuri de larg consum si industriale

Miercuri 20 Martie 2019 14:33:17