Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Curs fiscalitate internationala

Joi 06 Septembrie 2018 19:57:36

Cursul de fiscalitate internationala este organizat de catre Facultatea de Business prin Catedra PwC Antreprenoriat si Afaceri de Familie si este tinute de catre Ionut Sas si Diana Oprescu. Participarea la curs este gratuita dar diploma de participare este conditionata de participarea la toate cele 3 module. Cursul va avea loc dupa cum urmeaza: Modulul I 8 si 9 aprilie de la ora 16:30-20:00; modulul II 15 si 16 aprilie de la ora 16:30-20:00; modulul III 22 si 23 aprilie de la ora 16:30-20:00. Cursul va fi tinut la Facultatea de Business, strada Horea nr. 7, sala 216.

Pentru a participa la cursul de fiscalitate internationala va rugam sa va inscrieti folosind link-ul urmator: https://goo.gl/forms/xI676e7xOPYvkl3y2

Ionut Sas

Ionuț Sas este Partener în cadrul PwC România, fiind liderul de servicii de consultanţă fiscală pe segmentul de clienți dedicat antreprenorilor din România, coordonează echipele de taxe din cadrul birourilor regionale ale PwC din România şi echipa de servicii de consultanţă fiscală pentru industria telecom. Ionuț deţine o vastă experienţă în domeniul restructurării companiilor româneşti, al consultanţei în materie fiscală pe proiecte de analiză diagnostic fiscală, în probleme de privatizare şi investiţii.

Ionuț s-a alăturat echipei PwC în octombrie 2007. În aceşti ani, a fost membru al echipei de taxe, fiind implicat în numeroase tranzacţii, transformări şi reorganizări ale societăţilor din România, acumulând experienţă în numeroase industrii, cum ar fi: comerţ cu amănuntul, energie şi gaze naturale, telecomunicaţii, materiale de construcţii, produse de larg consum.

În perioada noiembrie 2010 – decembrie 2011, Ionuț a fost implicat în activităţi regionale la nivelul PwC, făcând parte din echipa regionala (Europa centrala și de est) de management in domeniul fiscal, contribuind astfel la definirea acţiunilor de execuţie strategică în PwC.

Ionuț este membru al Asociaţiei Experţilor Contabili din Marea Britanie (ACCA UK), al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (CCFR) şi al Asociaţiei Fiscale Internaţionale (IFA).

Portofoliul de clienţi include companii multinaţionale şi locale de importanţă strategică, care operează în diverse industrii: energie, gaze naturale şi petrol, produse industriale, producţia/distribuţia bunurilor de larg consum, telecomunicatii.

Diana Oprescu

Diana este Manager în departamentul de impozite directe al biroului din Bucureşti al PwC România, alăturându-se echipei PwC în anul 2010. Diana este implicată în mod frecvent în proiecte de structurare fiscală internaţională, reorganizări de afaceri, revizuire fiscală şi proiecte de due diligence, precum şi în proiecte de consultanţă generală în fiscalitate locală şi internaţională.

Diana lucrează pentru clienţi din numeroase industrii, fiind specializată în domeniile Tehnologie, Comunicaţii, Software şi Media.

În anul 2013 Diana a fost detaşată la grupul Gecad unde a implementat în mai multe ţări structura juridică şi fiscală pentru o nouă investiţie a grupului. Diana este licenţiată în Economie Internaţională şi are o diplomă de masterat în Managementul Afacerilor Internaţionale de la Academia de Studii Economice din Bucureşti. În anul 2016 Diana a obţinut o diplomă de studii aprofundate în fiscalitate internaţională (ADIT) emisa de Chartered Institute of Taxation din UK.

De asemenea, Diana este membră a Camerei Consultanţilor Fiscali din Romania.

Joi 06 Septembrie 2018 19:57:36