Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Educatie de calitate la Universitatea Babes-Bolyai

Marți 10 Mai 2022 01:26:11

În cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0066 cu titlul „Educație de calitate la Universitatea Babeș-Bolyai VI”, se va organiza un webinar adresat masteranzilor, doctoranzilor și post-doctoranzilor, cu titlul „Common skills in scholarly publishing: IMRaD article structure and journal choice”. Acesta va fi susținut de Dr. Andrey Mikhailov, Customer Consultant la Elsevier Research Solution (a.mikhailov@elsevier.com), în 27 mai 2022, intervalul orar 11:00 - 14:00.

Descrierea evenimentului: Această sesiune de instruire online se concentrează pe două întrebări comune, dar totuși complexe: „Cum să scrieți cu succes o lucrare de cercetare?" și „Cum să alegeți jurnalul potrivit pentru lucrarea dvs.?". Participanților li se vor prezenta cele mai bune practici privind scrierea unui articol de cercetare de calitate și principiile alegerii inteligente a unei reviste științifice, folosind mai multe tehnici.

Cei care doresc să participe trebuie să se înscrie aici.

Pentru înscriere se creează cont pe platforma ResearcherAcademy, apoi participanții se vor înregistra (register) și vor primi pe e-mail confirmarea și link-ul de acces la webinar. Ulterior, participanții pot solicita un certificat de participare utilizând contul creat.

În cazul în care vor apărea probleme tehnice, întâlnirea se va organiza pe Zoom: (Access code: 053968)

Marți 10 Mai 2022 01:26:11