Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Mesaj decan

Duminică 29 Martie 2020 08:06:50

Dragi colegi și studenți,

Într-o perioadă foarte scurtă de timp ne-am trezit că viața noastră de zi cu zi s-a schimbat și am intrat în ceva cu totul nou, ceea ce generația noastră nu a mai experimentat până acum. Semestrul trecut vorbeam la cursul meu de Finanțe Comportamentale despre „Black Swan” (Nassim Taleb) și despre „The Power of Habit” (Charles Duhigg ). Uite că, mai repede decât aș fi crezut, am ajuns să trăim și să experimentăm multe aspecte despre care atunci discutam.

Însă este foarte important în această perioadă ca toți să facem un efort pentru a depăși aceste momente și să păstrăm comunitatea, familia noastră și pe noi sănătoși. Pentru aceasta, respectați recomandările venite de la autorități și instituții specializate. Informați-vă corect! Noi, la Facultatea de Business, am fost obișnuiți să avem cursurile față în față, să „simțim” sala și să putem comunica direct, să facem lucruri practice, să fim acolo pentru a rezolva problemele ce apăreau. Într-un timp foarte scurt a trebuit să ne reinventăm, să inovam și să trecem spre mediul online pentru a continua activitățile didactice și administrative.

Colegii din toate departamentele facultății și ale universității au făcut eforturi uriașe pentru ca acum să putem continua activitățile didactice și le mulțumesc pentru asta. Va mulțumesc și vouă, dragi studenți, pentru că sunteți în continuare prezenți la cursurile online și astfel vom reuși împreună să trecem peste aceste momente și să finalizăm cu succes și semestrul acesta, iar pentru cei care sunt în anii terminali să își finalizeze studiile pentru că economia și țara vor avea nevoie de voi, antreprenori și tineri cu noi idei.

Vă rog să urmăriți pagina de internet a universității si a Facultății de Business pentru cele mai recente informații, iar dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă rog să ne contactați pe adresa de email a facultății sau la telefon.

Stay safe ! Stay Home ! Stay online !

Ioan Alin Nistor

Decan, Facultatea de Business

Duminică 29 Martie 2020 08:06:50