Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Premiul al III-lea - ONEF 2021

Marți 14 Decembrie 2021 11:59:44

Studentele Daniela Spînu și Adriana Picicurov, sub coordonarea conf.dr. Oana Gică, au obținut premiul al III-lea la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare (ONEF) 2021, competiția de planuri de afaceri, eveniment organizat de către Facultatea de Business și Turism (ASE), sub egida AFER.

Proiectul lor - Edible Cluj - s-a concentrat pe crearea unui start-up social cu misiunea de a promova și implementa soluții pentru criza de mediu prin transformarea spațiilor subutilizate din Cluj-Napoca în grădini urbane productive și prin schimbarea atitudinii față de hrană a locuitorilor orașului într-una cât mai conștientă și responsabilă.

"Suntem locuitorii unuia dintre cele mai dezvoltate orașe din țară, dar și a unuia dintre cele mai poluate din toată Europa. Noi credem că Clujul poate și trebuie să devină un model al dezvoltării durabile și, prin Edible Cluj, ne propunem să îl ajutăm în acest sens, promovând printre locuitorii săi adoptarea unei atitudini responsabile față de mediu și oferindu-le soluții pentru a-și crește propria lor hrană, fără emisii, creând împreună un oraș verde, incluziv și rezilient, un oraș comestibil."

.

Felicitări!

Marți 14 Decembrie 2021 11:59:44