Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Recrutare Atelier Creativ

Joi 15 Octombrie 2020 20:07:47

EIT Food RIS – Atelier de Implicare a Consumatorilor

Co-crearea unor produse alimentare noi alături de consumatori

Ne dorim să recrutăm participanți pentru Atelierul de Implicare a Consumatorilor. Căutăm persoane de peste 65 de ani care sunt: o Implicate frecvent în activități legate de alimente, cum ar fi cumpărăturile sau gătitul și care sunt interesate de subiectul “alimente”; o Deschise față de nou și comunicative; o Dispuse să își împărtașească ideile și să participe la discuții, fără să aibă atitudine dominatoare sau să își impună părerile asupra altora; o Active în viața de zi cu zi și care participă la evenimente sociale sau culturale.

Consumatorii ajută firmele din sectorul alimentar să creeze produse noi.

Dacă aveți 65 de ani sau mai mult, vă rugăm să luați în considerare participarea la EIT Food RIS – Atelier de Implicare a Consumatorilor. Acesta este un proiect finanțat de Institutul European pentru Inovare și Tehnologie, parte a Comisiei Europene, coordonat de Universitatea din Varșovia și implementat în România prin Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

Este un atelier antrenant și inovator, în timpul căruia vă veți implica în exerciții practice creative. Veți avea ocazia să vorbiți despre mâncare, pregătirea mesei, obiceiuri alimentare și să vă împărtășiți experiențele cu alți participanți. Mai mult, veți participa activ într-un proces în care vor fi dezvoltate noi concepte de produse alimentare, iar cele mai promițătoare idei vor putea prinde viață și vor fi puse în aplicare de către companiile alimentare.

Apreciem experiențele, ideile și opiniile dv. și, cel mai important, credem că meritați să fiți ascultați!

Atelierul constă în zece sesiuni online, de 1-2 ore/ zi, desfășurate în perioada 5-19 noiembrie 2020 (plus o sesiune inițială de instruire). Sesiunile se vor desfașura prin platforma Zoom și vor fi coordonate de moderatori cu experiență, profesori de la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca (Facultatea de Business și Facultatea de Știința și Ingineria Mediului).

Toate sesiunile atelierului vor include activități în echipă și vor fi explicate în detaliu, astfel încât nu veți avea nevoie de cunoștințe prealabile de specialitate despre alimente, tehnologii sau inovații. Tot ce aveți nevoie este un calculator cu acces la Internet și cunoștințe de bază de utilizare a calculatorului si Internetului.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să ne trimiteți într-un email chestionarul atașat completat cu datele dv. la adresa ateliercreativ20@gmail.com sau sa îl completați direct accesând link-ul sau să ne sunati la numărul de telefon: 0722 541 847.

Data limită pentru trimiterea solicitarii de participare la Atelierul de Implicare a Consumatorilor este 28 octombrie 2020, iar anunțarea rezultatelor se va face în data de 29 octombrie 2020.

De asemenea, vă rugăm să transmiteți invitația de față prietenilor dv. care ar putea fi interesați de ea și se încadrează în criteriile de selecție.

Vă dorim toate cele bune și sperăm să ne vedem pe Zoom la Atelier!

Echipa Atelierului de Implicare a Consumatorilor

Descarca PDF anunt

Joi 15 Octombrie 2020 20:07:47