Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Sapatamana Bobocului

Vineri 30 Septembrie 2022 08:26:48

Dragi studenți ai anului I,

Prima săptămână din studenția voastră va fi una de orientare (4-8 octombrie 2022), în care veți intra în contact cu profesorii, cu aspectele administrative esențiale, cu diverse oportunități de carieră, veți fi introduși în cadrul platformei Microsoft Teams și veți primi câteva sfaturi referitoare la modalitatea în care ar trebui să vă gestionați resursele financiare. Totodată, veți parcurge primii pași în Matematică, una dintre disciplinele care vă sperie pe majoritatea, deși veți vedea că nu e chiar atât de greu precum vă imaginați.

Dacă în prima parte a fiecărei zile activitățile vor fi formale, Asociația Studenților de la Business vă propune o serie de activități informale, precum: ieșire socială, seară de karaoke, party, întâlnire cu câțiva profesori sub forma unei biblioteci vii și un treasure hunt, care vă va ajuta să descoperiți Clujul.

Deși în această primă săptămână nu veți avea cursuri și seminarii, e necesar să participați la activitățile propuse atât de către facultate, cât și de către asociație, deoarece astfel vă veți familiariza cu mediul academic, vă veți cunoașteți profesorii, colegii și veți începe să vă faceți prieteni. Bineînțeles, pe parcursul săptămânii veți avea parte și de diverse surprize.

Programul îl găsiți în fișierul PDF. Un aspect important este faptul că întâlnirile organizate de facultate (cele din partea stângă) se vor desfășura atât fizic (în Amfiteatrul Facultății), cât și online. Pentru a accesa link-urile, trebuie doar să dați click (în program sau mai jos) pe întâlnirea din ziua respectivă. Bineînțeles, recomandarea noastră este să participați fizic, iar pe Microsoft Teams să fie prezente doar persoanele aflate în situații excepționale.

Grupele anului I licență le gasiți în fișierul atașat aici. (numărul matricol se regăsește în platforma ACADEMIC INFO.)

.

4 octombrie

9:00 Deschiderea festivă

Decanul Facultății de Business Conf.univ.dr. Valentin TOADER

Link

.

14:00 Managementul carierei

Prodecanul Facultății de Business Lect.univ.dr. Aurelian SOFICA

Link

.

5 octombrie

10:00 Introducere în MS Teams și diverse aspecte administrative

Conf.univ.dr. Veronica RUS

Secretar șef Ioana CÎMPEAN

Link

.

6 octombrie

10:00 Educație financiară

Lect.univ.dr. George CORDOȘ

Link

.

7 octombrie

10:00 Primii pași în Matematica economică

Conf.univ.dr. Gabriela PETRUȘEL

Link

.

Let's make this experience a memorable one.... in partnership!
Conducerea Facultății de Business
Vineri 30 Septembrie 2022 08:26:48