Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Selectie Erasmus anul academic 2020-2021 (update)

Vineri 06 Martie 2020 01:23:30

Actualizare

Avand in vedere decizia Universitatii Babes-Bolyai privitoare la suspendarea activitatilor didactice si a altor evenimente, selectia Erasmus se va muta in mediul online.

In data de 16.03.2020 de la ora 12.00 va avea loc sesiunea de intrebari si raspunsuri online. Pentru a va alatura intalnirii va rog sa va logati pe acest link https://meet.lync.com/studportalidubbcluj-stud/dragos.paun/L9OCG16C.

Procesul de selectie va avea un calendar nou, va rog sa urmariti modificarile in mesajul intial!

Facultatea de Business organizeza selectia pentru acordarea burselor pentru mobilitati Erasmus+ pentru anul universitar 2020-2021 nivel licenta si masterat (doar pentru anumite destinatii).

Granturile ERASMUS+ pentru mobilitatile studenților se acorda pe baza unui concurs de selectie semestrial sau anual, organizat la nivel de facultate.

Criteriile de eligibilitate:

- Media anului/semestrului anterior – minim 7;

- Cunoasterea unei limbi straine (cea in care urmeaza sa fie predate cursurile la universitatea unde se va derula mobilitatea).

Actele necesare inscrierii la concursul de selectie:

    1. fisa candidatului se poate descarca FISA CANDIDATULUI 2020-2021aici[/url]

    2. declaratie selectie se poate descarca Declaratie selectie 2020-2021aici[/url]

    3. curriculum vitae in limba tarii unde se solicita bursa de mobilitate sau in limba in care se vor desfasura studiile in tara respectiva;

    4. scrisoare de motivatie în limba tarii unde se solicita bursa de mobilitate sau in limba în care se vor desfasura studiile in tara respectiva;

    5. certificat de competenta lingvistica. In cazul in care nu exista se va depune o cerere pe proprie raspundere prin care studentul isi asuma ca va obtine certificatul intr-un termen de 1 luna de la interviu
;

Dosarele se depun online pe adresa biroului de relatii internationale international@tbs.ubbcluj.ro in perioada – 15 martie 2020 – 3 aprilie 2020. Atunci cand se depun dosarele se recomanda ca dimensiunea emailului sa nu depaseasca 2 MB. In cazul in care acesta depaseste 2MB va rugam sa trimiteti documentele printr-un serviciu de transfer fisiere

Interviul va avea loc – marti 7 aprilie 2020 – incepand cu ora 11.30. Interviul se va derula în limba in care urmeaza sa fie predate cursurile la universitatea unde se va derula mobilitatea. In cazul in care activitatile didactice vor fi in continuare suspendate interviul se va desfasura prin intermediul unei platforme de videoconferinta.

Informatii suplimentare - international@tbs.ubbcluj.ro

Link-uri utile:

Lista parteneri Facultatea de Business

http://www.cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php

Vineri 06 Martie 2020 01:23:30