Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Unifest 2019

Joi 31 Octombrie 2019 18:20:47

Este al optsprezecelea an în care UniFEST se desfășoară sub deviza “Distracție gratis, nu degeaba!”, încercând să ofere o perspectivă diferită asupra studenției!

Anul acesta, festivalul studențesc are loc în perioada 8-18 noiembrie în București, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Arad, Timișoara, Craiova, Târgoviște și Constanța.

În cele 10 zile de festival, voluntarii Uniunii Studenților din România vor oferi studenților de pretutindeni experiența serilor tematice, fie că vorbim despre Seara de film, de Folk sau de Stand-up, precum și alte evenimente culturale, sportive, de entertainment și sănătate. Totodată, aceștia vor pune mare accent și pe educația non-formală, prin traininguri, Basic Life Support și altele.

Deviza consacrată nu este întâmplătoare! Ca în fiecare an, studenţii beneficiază de acces gratuit în baza legitimaţiei de student la spectacolele de teatru și de film din cadrul UniFEST, precum și în muzee.

Festivalul UniFEST este organizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Primăria Municipiului Bucureşti prin intermediul Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Complexul Cultural Sportiv Studenţesc Tei, precum şi alţi parteneri din mediul privat.

Joi 31 Octombrie 2019 18:20:47