Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Workshop - Fața în fața cu experți

Luni 26 Aprilie 2021 18:47:07

In data de 28.03.2021 vom organiza in cadrul proiectului Parteneriat pentru o Cariera in Business un ultim workshop pe care l-am denumit „Fata in fara cu experti”. In cadrul acestui workshop studentii Facultatii de Business vor avea sansa sa discute cu experti care au dezvoltat afaceri de succes sau au ajutat la dezvoltarea unora.

Invitatii acestui ultim workshop sunt:

Alexandru Medelean, Wise Way Advisors un consultant cu experienta de peste 25 de ani in cea mai mare companie de consultanta din lume, PricewaterhouseCoopers si care a luptat pentru dezvoltarea conceptului de afaceri de familie in Romania. Alexandru este implicat in cea mai mare tranzactie de tip M&A anuntata in anul 2020 si anume vanzarea Smart Diesel.

Lorand Soares Szasz, Uprizers, un coach cu experienta indelungata in mentorat si dezvoltarea de afaceri. A petrecut foarte multi ani in sprijinirea antreprenorilor in atingerea rezultatelor dorite iar in ultimii ani s-a focusat pe educatie, dezvoltand platforma Uprizers, o platforma unde antreprenorii si numai gasesc cursuri si sfaturi despre cariera.

Ilie Preda, fondator Adeona Camps, este un absolvent al Facultatii de Business care a reusit sa dezvolte una dintre cele mai retele de tabere private scolare din Romania. Pe langa dezvoltarea unui business sustenabil Ilie a fondat si mai multe alte afaceri in domeniul turismului putand fi un model pentru cei care vor sa protejeze si sa dezvolte potentialul turistic al Romaniei.

Workshop-ul va fi insemna o discutie libera despre ce inseamna activitatea de consultanta, ce inseamna sa dezvolti un business pentru ca mai apoi cea mai mare parte a acestuia sa fie dedicata intrebarilor studentilor.

Pentru participare studentii sunt rugati sa se inscrie completand formularul.

Posterul evenimentului in format PDF poate fi vizualizat aici.

Luni 26 Aprilie 2021 18:47:07