Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

cadru didactic asociat

Alexandru Medelean

@tbs.ubbcluj.ro alex.medelean@tbs.ubbcluj.ro

Biografie

Discipline: Consultanta in Afaceri

Alexandru este licenţiat în economie al Facultăţii de Ştiinţe Economice din Timişoara, posedă un master în Diagnosticul Afacerilor şi a fost asistent al profesorilor Mugur Isărescu, Siviu Cerna si Horia Cristea. Lucrează în PwC Romania de aproximativ 23 ani şi deţine o bună expertiză într-un spectru larg de domenii, respectiv

:

Audit. Primii aproximativ 5 ani i-a petrecut în departamentul de audit, unde a furnizat expertiză tehnică şi a coordonat echipe de audit pentru proiecte interne şi internaţionale, in special in sectoarele financiar-bancar, industria alimentară, industria confecţiilor.

Timp de aproximativ 5 ani a coordonat sau a fost implicat în importante proiecte de investigaţii de fraudă, medieri de conflicte, lichidări, falimente, consultanţă de management şi restructurări de afaceri

.

Timp de aproximativ 3 ani a coordonat activitatea de dezvoltarea regională a birourilor de Advisory şi a serviciilor integrate de consultanţă.

Alexandru a fondat si coordonat in cadrul PwC, timp de aproximativ 7 ani activitatea de “Servicii integrate pentru antreprenori si afacerile de familie”. În ultimii ani a fost implicat în derularea a numeroase proiecte de servicii integrate de consultanta, incluzand: fuziuni şi achiziţii, due diligence, analiză diagnostic, evaluări şi restructurări de afaceri.

În prezent Alexandru este Director, membru al departamentului “Fuziuni şi Achiziţii”. Este fondator al programului “JumpStart to Trusted Business Advisor”, aflat la a IX-a editie şi al “Catedrei PwC – Antreprenoriat şi Afaceri de familie” din cadrul Universităţii Babeş Bolyai. A intiat studiul “PwC Family Business Survey” pentru Romania (aflat la a IV-a editie bianuala), parte a studiului global realizat de PwC.

Alexandru este co-autor al cărtilor “Principii Economice Aplicate Procedurilor de Insolvenţă”, “Manualul de bune practici în insolvenţă” si numeroase articole de specialitate. Este practician în insolvenţă - membru UNPIR, expert contabil - membru CECCAR şi evaluator - membru ANEVAR.