Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Conferentiar dr.

Dragos Paun

@ubbcluj.ro dragos.paun@ubbcluj.ro

Biografie

Discipline: Finante

Informatii:

Program consultatii:

Vineri: 15:00-16:00, cu programare prin e-mail sau chat Teams

Birou: Sala 9

Bio

Domnul conf. dr. Dragoș Păun este licențiat al Universității Babeș-Bolyai în Relații Economice Internaționale și în Relații Internaționale și Studii Europene. El deține un BA (Hons) în Politica pe care l-a obținut de la Nottingham Trent University, unde de asemenea a studiat. El și-a dezvoltat expertiza în domeniul bancar în timpul masteratului Bănci și Piețe de Capital din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș – Bolyai

.

Pe parcursul stagiului de doctorat, a studiat timp de 4 luni la Institutul de Drept fiscal internațional și austriac, de la Universitatea Economică din Viena. Dr. Dragoș Păun a primit titlul de doctor în 2011, fiind unul dintre cei mai tineri deținători de doctorat din cadrul Universității Babeș-Bolyai, la doar 25 de ani.

El este profesor asociat la Ecole de Management de Normandie, si a fost de asemenea invitat ca profesor invitat să vorbească despre uniunea economică și monetară, fiscalitate internațională și afaceri internaționale la Universitatea din Dortmund și Université Paul Sabatier Toulouse III .

În 2013, dl Dragoș Păun a inaugurat prima catedră privată într-o universitate românească, o catedră a cărui co-director este, și anume – Catedra PwC de antreprenoriat și afacere de familie. Dragos Păun a publicat 3 cărți, 24 de articole științifice în reviste specialitate, este coordonator a două volume ale unor conferințe și face parte din comitetul redacțional a 5 reviste științifice internaționale. Dragos Păun este din 2014 și titularul unui modul Jean Monnet: Managing the EU: Taxation, Economics and Governance. În 2015 domnul conf. Dragoș Păun a finalizat cu succes un program post-doctoral în cadrul Academiei Române – filiala Cluj.

CV Dragos Paun

Activitate de cercetare