Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Profesor asociat

Sven Laudien

@tbs.ubbcluj.ro sven.laudien@tbs.ubbcluj.ro

Biografie

Discipline: Modele de Business

După ce a studiat administrația de afaceri la Christian-Albrechts-University Kiel, doctorat la Universitatea din Bremen, a predat la OvGU Magdeburg (LS pentru Management Internațional) și la Universitatea din Erfurt (LS pentru Management Strategic), precum și a deținut o pozitie in conducerea Macromedia Stuttgart dl prof. dr. Sven M. Laudien este din 01.10.2019 profesor de management, cu un focus pe Modele de afaceri digitale la MAHS Stuttgart. Din 2017, prof. dr. Laudien profesor asociat la facultatea noastra).

În cadrul cercetării, prof. Laudien este în prezent preocupat de modele de afaceri și inovare de model de afaceri, digitalizare și Industrie 4.0, probleme de gestionare a serviciilor și inovării și subiecte de antreprenoriat. Cercetările sale au fost publicate în reviste internaționale de top și au primit mai multe premii în cadrul conferințelor internaționale importante.

În predare, prof. dr. Laudien acordă o importanță deosebită relevanței practice, precum și învățării experiențiale și dialogului intens cu elevii. Predarea ar trebui să inspire și să inspire elevii - aceasta este aspirația ridicată pe care prof.dr. Laudien. Experiența de predare extinsă la domiciliu și în străinătate la subiecte precum Management internațional, Management strategic, Organizare, Teoria afacerilor, Managementul personalului, Antreprenoriat și Managementul inovării îl caracterizează.

Pe lângă pregătirea sa academică, prof. dr. Laudien are mulți ani de experiență în calitate de consultant în management.

[p][b]