Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Licență

Administrarea Afacerilor in Servicii de Ospitalitate

Prezentare generală

”În calitate de inițiator al domeniului administrării afacerilor în domeniul ospitalității în învățământul superior românesc, Facultatea de Business a dezvoltat acest program academic ca răspuns la mediul de afaceri tot mai internaționalizat. Continuând să ne adaptăm, oferim astăzi studii de ospitalitate predate integral și în limba engleză.” (Prof.univ.dr. Smaranda COSMA)

Turismul și ospitalitatea sunt două domenii strâns legate între ele. Domeniul ospitalității se concentrează pe restaurante, agenții de turism, hoteluri, stațiuni, baruri, chiar spitale și alte instituții, care se ocupă cu industria ospitalității. Când oamenii călătoresc, mănâncă la restaurant, stau într-un hotel, ies să vadă filme și alte activități similare, primesc servicii de ospitalitate. Turismul se ocupă de comercializarea și gestionarea diferitelor facilități turistice, inclusiv destinații - hoteluri, centre de convenții, stațiuni, parcuri tematice, divizii guvernamentale de turism, croaziere, linii aeriene, transport, produse alimentare și cazare și brokeri de călătorie.

Profilul studentului

Dacă ești dinamic, îți place să călătorești și să interacționezi cu ceilalți, programul Administrarea afacerilor în servicii de ospitalitate este pentru tine!

Perspective de carieră

Absolvenții programului de licență în Administrarea afacerilor în servicii de ospitalitate pot iniția și conduce propria afacere sau pot lucra ca agent de turism, ghid, reprezentanți ai companiilor de turism, pot obține funcții de conducere în restaurante,facilități de cazare, planificare de evenimente, parcuri tematice, resorturi, linii de croazieră, cazinouri sau pot fi cercetători pentru departamentul de turism.Datorită cunoștințelor și competențelor dobândite în cadrul programului Administrarea afacerilor în servicii de ospitalitate, absolvenții noștri pot obține Brevetul de Turism, iar Facultatea de Business îi susține pe deplin în acest scop.

Specializarea Administrarea afacerilor în servicii de ospitalitate este evaluată periodic de către ARACIS în vederea acreditării, ultima acreditare fiind obținută în anul 2013.


Informații academice pe ani universitari

Fise Discipline - An universitar 2024-2025

Fise Discipline - An universitar 2023-2024

Fise Discipline - An universitar 2022-2023

Fise Discipline - An universitar 2021-2022 - Format onsite

Fise Discipline - An universitar 2021-2022