Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Masterat

Administrarea Afacerilor

Prezentare generală

Istoria masteratului de Administrarea Afacerilor organizat de către Facultatea de Business se confundă, practic cu istoria acesteia. Înființată în anul 1992, sub numele de Transylvania Business School, Facultatea de Business oferea o pregătire postuniversitară de 2 ani, cu titlul de master în Administrarea Afacerilor pentru absolvenții altor specializări decât cele economice, care erau interesați de o bună pregătire în administrarea afacerilor. Odată cu transformarea în Facultate, în anul 1996, structura studiilor a fost de 4 ani licență și 1 an de master, pentru ca în anul 2005, odată cu aderarea României la Declarația de la Bologna, structura să devină 3 ani licență, 2 masterat și 3 doctorat. A fost punctul în care masteratul de Administrarea Afacerilor a pornit la drum cu o structură de 2 ani. În anul 2007, masteratul de Administrarea Afacerilor primește acreditarea din partea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS). Anul 2018 reprezintă un alt reper important în istoria masteratului, deoarece, ARACIS a început, pentru prima dată în istoria învățământului superior, evaluarea Domeniilor de Masterat. Programul de masterat Administrarea Afacerilor are o structură de 4 semestre, iar studiile se încheie prin susținerea lucrării de disertație. Masteratul este unul de tip profesional, studiile desfășurându-se în limba română.

Perspective de carieră

Cu ajutorul cunoștințelor dobândite și cu experiența necesară obținută, absolvenții acestui program pot lucra ca: analist financiar, antreprenor, specialist în marketing, specialist în resurse umane, specialist în logistică și multe altele.

Profilul candidatului

Programul nostru atrage o gamă largă de oameni cu perspective, culturi, opinii și talente diverse. Candidații ideali sunt absolvenții de licență care își doresc o carieră în domeniul afacerilor. Datorită designului special al programului nostru, studenții sunt capabili să lucreze nu numai în companii multinaționale, în companii locale, ci își pot începe și propria afacere.

.

Informatii academice

Fise Discipline - An universitar 2024-2025

Fise Discipline - An universitar 2023-2024

Fise Discipline - An universitar 2022-2023