Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Masterat

Administratea Afacerilor in Ospitalitate si Turism International

Descrierea programului

Programul Administrarea afacerilor în ospitalitate și turism internațional (cu predare în limba engleză) își propune să ofere industriei turismului și ospitalității persoane calificate, capabile să interacționeze și să administreze într-o manieră sustenabilă fluxurile de turiști internaționali. Absolvenții acestui program vor obține o diplomă de master în Administrarea afacerilor în ospitalitate și turism internațional (cu predare în limba engleză) și vor putea ocupa diferite posturi în industria turismului și ospitalității, în România sau în străinătate. Ca urmare a cunoștințelor și competențelor dobândite pe parcursul celor doi ani, absolvenții acestui program vor putea aplica pentru obținerea Brevetului de turism.

Specializarea Administrararea afacerilor în ospitalitate și turism internațional este acreditată de către ARACIS din anul 2015.

Începând cu anul universitar 2020-2021, studenții acestei specializări pot aplica la programul de dublă diplomă realizat în parteneriat cu Universitatea din Sassari, programul Innovation Management for Sustainable Tourism.

Opinia coordonatorului de program

„Acest program a luat naștere ca urmare a discuțiilor cu partenerii din mediul privat, în urma cărora s-a conturat tot mai acut necesitatea derulării unui program de studiu masteral de acest profil cu predare în limba engleză. De asemenea, ne dorim să creăm un nivel ridicat de compatibilitate între cunoștințele și competențele create prin acest program și cele obținute prin programe de masterat similare din țară și străinătate. Studierea în limba engleză le va permite studenților să își completeze pregătirea teoretică și practică la una dintre facultățile partenere pe care Facultatea de Business le are în străinătate.”

conf.univ.dr. Valentin Toader, Coordonatorul programului

Profilul candidatului

Programul de masterat Administrarea afacerilor în ospitalitate și turism internațional se adresează absolvenților de facultate pasionați de turism și ospitalitate, care caută să aprofundeze teme de actualitate din acest domeniu, prin metode moderne de predare și învățare. Candidații cu abilități bune de comunicare, dispuși să-și împărtășească cu alte persoane opiniile, cunoștințele sau experiențele se încadrează în profilul recomandat al candidatului. Absolvenții programelor de licență de turism și ospitalitate vor interacționa cu absolvenți ai programelor de geografie, istorie, psihologie sau comunicare, având astfel oportunitatea de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile, precum și de a dobândi cunoștințe și abilități noi, complementare, într-un mediu multicultural. Toți candidații trebuie să cunoască limba engleză (cel puțin la nivelul B2). Absolvirea unui program de licență în domeniul ospitalității și / sau turismului, respectiv experiența anterioară de lucru, stagii și stagii în domeniul ospitalității și al turismului constituie un avantaj.

Oportunități de carieră / Internship

Facultatea de Business organizează periodic întâlniri în cadrul cărora informează studenții despre oportunitățile de internship disponibile și despre modalitatea de aplicare pentru acestea. Ofertele de intership venite din partea firmelor sunt transmise studenților prin email sau sunt postate pe grupurile studențești. De asemenea, studenții pot să participe la diferite evenimente organizate de companii la sediul acestora sau în cadrul facultății.

Cu ajutorul cunoștințelor și a experienței dobândite, absolvenții acestui program își pot începe propriile afaceri în domeniul ospitalității și turismului sau pot lucra în următoarele domenii:

  • Manager unitate de cazare
  • Manager unitate de alimentație
  • Manager agenție de turism / agenție tur-operatoare
  • Manager organizare evenimente
  • Manager de aprovizionarer
  • Manager centru Spa

Plan de învățământ și calendarul activităților

Calendarul anului universitar 2021-2022

Plan de invatamant 2020-2021

Calendarul anului universitar 2020-2021

Plan de invatamant 2019-2020

Plan de învățământ 2018-2019

Calendarul anului universitar 2019-2020

Calendarul anului universitar 2018-2019

Descriere Discipline Online Semestrul II 2020-2021

Descriere Discipline Online 2020-2021

Descriere Discipline 2020-2021

Descriere Discipline 2019-2020

Descrierea disciplinelor studiate 2018-2019

Arhivă documente

Plan de învățământ 2017-2018

Plan de învățământ 2016-2017