Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Camine Studențești

Informatii pentru cazare

Camine - An universitar 2023-2024

Camine - An universitar 2022-2023

Cazare Martie 2022

Lista Suplimentara Repartizare

Anunt Important Cazare Studenti

Lista Repartizare Camine Martie 2022

Anunt Cazare Studenti Martie 2022

Camine 2021-2022

Arhiva Camine Studentesti 2020-2021

Anunt Cereri Camin - Iunie-August 2021

Camine 2020-2021 Semestrul I si II

LINK-URI UTILE

Dacă nu ești din Cluj-Napoca și vrei să primești un loc în cămin, mai întâi trebuie să depui o cerere scrisă sau on-line (verifică pe site-ul facultății tale).

Locurile în cămine se distribuie proporțional cu numărul de studenți bugetați de la fiecare specializare, respectiv an de studiu, în funcție de rezultatele obținute în anul anterior de studiu. Pentru cei din anul I, locurile în cămin se acordă în funcție de media de admitere. Astfel, cu cât ai medie mai mare față de colegii de la specializarea ta, ai șanse mai mari să obții un loc în cămin.

Pe lângă criteriul mediei, aproximativ 10% din totalul locurilor de cazare se acordă pe baza dosarelor sociale și medicale.

Nu am „prins” loc în cămin. Mai pot face ceva?

Da! Nu toți studenții care primesc loc de cazare vin să îl ocupe. Astfel, locurile rămase sunt redistribuite celorlalti studenți în primele două săptămâni de la începerea anului universitar. Urmărește site-ul facultății și cel al Consiliului Studenților pentru detalii.

Cât costă regia la cămin?

  • Căminele 1-6 și Căminul 16: 100 lei/lună
  • Căminul 14: 120 lei/lună
  • Căminul 17: 140 lei/lună
  • Căminele Economica 1, Economica 2 și Sport XXI: 170/lună Căminele A1-A4, Căminul "Teologic I": 170 lei/lună

În cele 17 cămine studențești ale Universității Babeș-Bolyai studenții beneficiază de acces gratuit la internet și săli de lectură. În campusuri există posibilitatea ca beneficiarii de cazare să solicite contracost un loc de parcare a autovehiculului. În incinta Căminelor 14 Hașdeu, 16 Hașdeu, Economica II și Sport XXI există spălătorii amenajate unde studenții îți pot igieniza rufele contracost. La subsolul Căminul 16 Hașdeu studenții pot folosii spațiile destinate activităților de divertisment și aparatura din sălile de fitness. În apropierea Căminului 2 Hașdeu s-a amenajat un teatru de vară în care studenții pot organiza diferite activități.