Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Internship/Proiecte studentesti

Sectiune dedicata internship-urilor si proiectelor studentesti

Oferta Burse 2024

Oferta Burse 2022-2023-2024

The Fulbright Student 2023-2024

Proiectul Rose

Titlul Proiectului: Parteneriat pentru o carieră în business

Numar total de beneficiari: 120 studenti

Activităţile propuse în cadrul proiectului se adresează studenţilor din anul I ai Facultăţii de Business şi se corelează cu obiectivele de dezvoltare ale ROSE în condiţiile în care activităţile vizează, pentru instituţia finanţată, creşterea gradului de retenţie a studenţilor după primul an de studii universitare. Realizarea acestui deziderat poate fi susţinută prin activităţi cu scop de reducere a abandonului în primul an de studii universitare. Prin proiectul propus se dorește sprijinirea studenţilor din anul I ai Facultăţii de Business în vederea fundamentării riguroase a cunoştinţelor de bază necesare pentru a facilita, pe perioada studiilor, asimilarea informaţiilor specifice domeniului administrării afacerilor. Totodată, organizarea unor cursuri interactive şi workshop-uri în colaborare cu mediul de business vor asigura premisele identificării şi dezvoltării abilităţilor studenţilor în vederea orientării profesionale după absolvire, pentru construirea unei cariere în domeniul administrării afacerilor. În acest scop, pentru atingerea obiectivelor prezentate mai sus, în cadrul sub-proiectului se vor desfășura următoarele activități:

  • Cursuri remediale de pregătire pentru disciplinele de matematică și economie;
  • Sesiuni de dezvoltare profesională prin organizarea unor cursuri interactive din domeniul economic;
  • Workshop-uri de consiliere profesională şi orientare în carieră în vederea creşterii interesului pentru domeniul administrării afacerilor.

JA BizzFactory 2021

Felicităm studenții facultății care s-au calificat în prima probă a Incubatorului de afaceri JA BizzFactory 2021 - (click aici), organizat de Junior Achievement Romania.

Incubatorul Național JA BizzFactory are rolul de a dezvolta competențe antreprenoriale, digitale și de comunicare, necesare pentru profesiile viitoare, dar și de a-i motiva pe elevi sau studenți să aplice în practică ce au învățat în cadrul programului JA de educație antreprenorială și să treacă de la idee la pilot de afacere sau start-up.

Le urăm succes și inspirație în cadrul acestui proiect, precum și în viitoarea lor carieră de antreprenori!

Echipa:

  • 1. DigiSchool - Simion Cristian, Rojan Patrik, Oprea Cătălin (coordonator conf. Dragoș Paun)
  • 2. Eating Zero Waste - Aftene Tatiana si studenti FSEGA (coordonator conf. Monica Maria Coroș)
  • 3. Parcul de aventuri din Munții Retezat - Burlănescu Dalila-Maria, Beșliu Mădălina, Apostu Alexandra, Coman Gabriel-Iulian (coordonator prof. Adina Letiția Negrușa)
  • 4. ReFresh - Tușa Raluca, Kareta Paul, Corbu Sergiu (cooronator conf. Monica Maria Coroș)
  • 5. Reshape - Arap Paula și studenți FSEGA (coordonator prof. Adina Letiția Negrușa)