Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Alumni

Miercuri 28 Aprilie 2021 19:00:54

Dragi absolvenți,

Facultatea de Business dezvoltă comunitatea Alumni din care ne bucurăm că faci parte. Vrem să știm dacă ești bine personal și profesional, dacă te mai gândești la colegi, la Facultatea de Business, la profesori... la vremurile bune :)

Poate ai participat la un curs care ți-a stârnit o idee de afacere, poate te-a motivat un profesor să ieși din zona de confort, poate iți aduci aminte cum te înghesuiai pe holurile facultății printre zeci de studenți, poate ai legat cele mai frumoase prietenii in aceasta perioadă, poate te-a emoționat momentul când ai urcat pe scena la festivitatea de absolvire și ai simțit mândria ca ai terminat facultatea... sau poate nu ai trecut prin aceste momente datorită pandemiei și există un gol ce trebuie compensat! Sperăm să ai și tu zeci de alte motive și amintiri pentru care ești conectat afectiv de Facultatea de Business.

Comunitatea Alumni îți permite să fii la curent cu proiectele facultății, să dezvolți legătura cu foști colegi și profesori și să iți extinzi rețeaua de contacte sau de oportunități profesionale. Avantajele vin pe mai multe niveluri și le poți accesa atât cât iți va permite timpul și cât vei dori.

Ești la 15 secunde distanță de studenție… alătură-te comunității business aici - ”ALUMNI - Facultatea de Business”. Oriunde ai fi, așteptam cu drag sa ne revedem/reconectam!

Valentin TOADER
Decan Facultatea de Business
Miercuri 28 Aprilie 2021 19:00:54