Oups!

Totul este aproape gata!

Timpul de încarcare este neobișnuit de mare
Această problemă poate fii cauzată de o conecțiune slabă la internet
sau de downloadarea fișierelor cache la prima accesare a website-ului

Program

Ecotopia - Informații generale și date importante

Descrierea programului ECOTOPIA

Universitatea Babeș-Bolyai face parte din alianța universitară europeană EUTOPIA din anul 2022, alături de universități de referință la nivel european. EUTOPIA a luat naștere în 2019, poziționându-se ca un jucător cheie în domeniul educației pentru un viitor durabil. Alianța promovează internaționalizarea, diversitatea și incluziunea, oferind cadrelor didactice, cercetătorilor și studenților oportunități comune de educație, programe de cercetare și dezvoltare.

ECOTOPIA este primul certificat oferit în comun de către 7 din cele 10 universități ale alianței EUTOPIA (inclusiv Universitatea Babeș-Bolyai). Acest program oferă studenților de la nivel licență o experiență de învățare internațională și inovatoare în domeniul economiei, managementului, finanțelor și afacerilor. Totodată, ECOTOPIA își propune ca absolvenții săi să își îmbrățișeze carierele cu entuziasm, să fie adaptabili și să aibă dorința de a învăța și coopera pe tot parcursul vieții. Bineînțeles, componenta de sustenabilitate este nelipsită, motiv pentru care absolvenții vor învăța să o integreze în proiectele și în abordările lor de pe tot parcursul vieții, demonstrând faptul că sunt cetățeni implicați.

Cei 7 parteneri ECOTOPIA sunt: Universitatea Babeș-Bolyai (România), Universitatea Ca' Foscari Veneția (Italia), Universitatea CY Cergy Paris (Franța), ESSEC Business School (Franța), Universitatea din Ljubljana (Slovenia), Universitatea Pompeu Fabra din Barcelona (Spania) și Universitatea Stellenbosch (Africa de Sud).

Pentru mai multe detalii legate de programul ECOTOPIA vă rugăm sa accesați fișierele PDF de mai jos:

Programul ECOTOPIA - Prezentare Selectie și aplicare

ECOTOPIA for Business students

Formularul de aplicare poate fi accesat aici.