
- This event has passed.
HoReCa Insight: Cum să creezi un brand gastronomic de impact – Restaurantul Plai
26-05-2025 | 10:30 - 12:00
Coordonator: Adina Negrusa si Oana Gica
Tip: Prelegere
Perioadă: 26 Mai / 10.30-12.00
Locația: Amfiteatrul Facultatii de Business
Parteneri implicați: CeCATO, managerul Paul Moinea și head-cheful Petra Hianu.
Studenți implicați: orice specializare anul 1, 2, 3, tuturor celor pasionați de antreprenoriat, gastronomie, ospitalitate și inovație în HoReCa.
Descrierea evenimentului: Evenimentul propune o incursiune în culisele Restaurantului Plai, prin dialoguri autentice cu cei care l-au construit: managerul Paul Moinea și head-cheful Petra Hianu. Participanții vor avea ocazia să înțeleagă cum se dezvoltă un brand în HoReCa, ce înseamnă cu adevărat „creative cuisine” și cum se îmbină viziunea antreprenorială cu experiența gastronomică.