Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HoReCa Insight: Cum să creezi un brand gastronomic de impact – Restaurantul Plai

26-05-2025 | 10:30 - 12:00

Coordonator: Adina Negrusa si Oana Gica

Tip:  Prelegere

Perioadă: 26 Mai / 10.30-12.00

Locația: Amfiteatrul Facultatii de Business

Parteneri implicați: CeCATO, managerul Paul Moinea și head-cheful Petra Hianu.

Studenți implicați: orice specializare anul 1, 2, 3, tuturor celor pasionați de antreprenoriat, gastronomie, ospitalitate și inovație în HoReCa.

Descrierea evenimentului: Evenimentul propune o incursiune în culisele Restaurantului Plai, prin dialoguri autentice cu cei care l-au construit: managerul Paul Moinea și head-cheful Petra Hianu. Participanții vor avea ocazia să înțeleagă cum se dezvoltă un brand în HoReCa, ce înseamnă cu adevărat „creative cuisine” și cum se îmbină viziunea antreprenorială cu experiența gastronomică.

Details

Date:
26-05-2025
Time:
10:30 - 12:00

Organizer

Adina Negrușa
Email:
adina.negrusa@ubbcluj.ro

Venue

Facultatea de Business
Horea no. 7
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map
Phone:
+40 264 599 170